Днеска римЪта ми секна,
щот* навънка яко пекна
шибна мА плюс туй хормонЯ
мъж си много яко гоня...
Нека мЪ ощЪстливява,
к*во кЪт мязам му на плява!?
Да е мислил кат* е време
да е гледал,не да дреме!
Ся шА гледа мА в очите
да не свивам му сърмите
инак,нищо че съм мърша
нещУ чуждУ шА забърша.
Ще се тръшка,шА рИве,
нЕкой кинта шА даде
даже много ще се моли
и със сълзи,и с*сополи
койт*мЪ вземе дан* мЪ връща
НИВГАЖ в общата ни къща!
© Кристина Все права защищены