Кога, ще дойде края
на пътя ми трънлив?
Не зная аз, не зная.
Нали сега съм жив!
Сега, ще бъда песен,
ще бъда нежен звук.
И капка дъжд и есен.
Нали сега съм тук!
Ще бъда лято, зима,
ще бъда пролетта.
Нали сега ме има
и има го света!
© Хари Спасов Все права защищены