17.03.2020 г., 7:16 ч.  

Ще бъда 

  Поезия » Друга
408 1 5

Кога, ще дойде края

на пътя ми трънлив?

Не зная аз, не зная.

Нали сега съм жив!

 

Сега, ще бъда песен,

ще бъда нежен звук.

И капка дъжд и есен.

Нали сега съм тук!

 

Ще бъда лято, зима,

ще бъда пролетта.

Нали сега ме има

и има го света!

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??