Бях в полето вълшебното цвете
и пчеличка до мен долетя.
Кацна тя, потрепери с крилете
и превърна в прашец любовта.
После вятърът син го разнесе
по посоки от светли лъчи -
дълги струни и звездната песен
с тях неземно в душата звучи.
© Младен Мисана Все права защищены