5 февр. 2022 г., 09:36

Афинитет 

  Поэзия
351 2 7

Висока, руса си кокетка, 
омая ме като дете
и само сладката ти гледка
държа ме в твоите нозе.

 

А гледката си заслужава
на първи ред да си с билет
и погледът ми потвърждава 
моят рядък афинитет.

 

Висока, руса си кокетка
запазила си своя чар, 
а аз като художник с четка
превъплъщавам твоя дар.

 

От чаша вино да отпия
лежало в бъчва сто лета, 
пленен симпатии не крия, 
с коняка в моята ръка! 


 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??