28 февр. 2010 г., 12:29

Ах, Жак... 

  Поэзия » Юмористическая
622 0 3

 

АХ, ЖАК...

 

Нейните трима мъже –

три клечки кибрит, изгорели във мрака.

Първият, за да й услужи с името си.

Вторият, за да й услужи с портфейла си.

Третият, за да изхвърля изгорелите клечки,

с които пали цигарето си.

Пълен мрак след това,

докато пише стихове.

Ах, Жак...

 

 

© Венчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??