АХ, ЖАК...
Нейните трима мъже –
три клечки кибрит, изгорели във мрака.
Първият, за да й услужи с името си.
Вторият, за да й услужи с портфейла си.
Третият, за да изхвърля изгорелите клечки,
с които пали цигарето си.
Пълен мрак след това,
докато пише стихове.
Ах, Жак...
© Венчо All rights reserved.