22 авг. 2017 г., 10:47

Ах, как ми се целува!.. 

  Поэзия » Любовная
666 5 2

 

Ах, как ми се целува!  Дълго...
Целува ми се до без дъх,
по устните ми има мъка
и блян, захапал ги до кръв.
Със теб ми се целува. Нежно.
Целува ми се цяла нощ,
от бурята във тебе, неизбежна
се ражда моята любовна мощ.
Така ми се целува, ако знаеш,
от жажда ме боли душата,
така ще те целувам, да се смаеш
и свят да ти се вие под краката.
Признавам си, че много ми се иска
с горещото ти тяло да лудувам
и в най-опасната ни близост -
тогава от екстаза се страхувай,
защото няма как да се удържам
и няма да се спра да те целувам,
от ревност и Луната ще се мръщи,
а в утрото от теб ще се срамувам...

 

Danny Diester
25.07.2017

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??