Ако утре случайно ме няма
и четеш тия мой редове,
спомни си за момичето,
което ти бе дало своето сърце!
Спомни си за първото Обичам те
от нея..и моментите в който
тя докосваше твойте ръце..!
Нея я болеше..но се държеше
заради теб,момче!
Аз вече няма да съм тук,
ще съм в безкрая при звездите..
аз няма да те чувам,но
ще виждам лика ти красив,
ще те целувам вечер за "лека нощ",
но ще зная,че ще се срещнем с теб..
но не в този свят-сив...и някак
мъничко красив..
а някъде там ... в безкрая..!
© Александра Методиева Все права защищены