16.12.2005 г., 13:50 ч.

Ако.. 

  Поезия
693 0 4

Ако утре случайно ме няма

и четеш тия мой редове,

спомни си за момичето,

което ти бе дало своето сърце!

Спомни си за първото Обичам те

от нея..и моментите в който

тя докосваше твойте ръце..!

Нея я болеше..но се държеше

заради теб,момче!

Аз вече няма да съм тук,

ще съм в безкрая при звездите..

аз няма да те чувам,но

ще виждам лика ти красив,

ще те целувам вечер за "лека нощ",

но ще зная,че ще се срещнем с теб..

но не в този свят-сив...и някак

мъничко красив..

а някъде там ... в безкрая..!

© Александра Методиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??