17 апр. 2008 г., 12:23

Ако... 

  Поэзия
631 0 3

Ако някой ден ме срещнеш пак,

недей да спираш, просто продължи,

ако някой ден подам ти знак,

недей да казваш нищо, просто замълчи.

Ако някой ден ти кажа, че за мен не значиш нищо ти,

недей да вярваш, просто още ме боли,

ако някой ден ти кажа, че ще ти простя,

недей да вярваш на лъжи.

Ако някой ден ме срещнеш пак,

не си мисли, че ме познаваш,

не искай да ме имаш пак,

не искай, че ще съжаляваш.

Ако някой ден ти кажа колко аз съм плакала,

да знаеш - друг живот тогава съм живяла,

ако някой ден ти кажа, че съм те познавала,

да знаеш, че много, много съм грешала.

Ако някой ден ме срещнеш пак,

недей да спираш, просто продължи,

ако някой ден подам ти знак,

недей да казваш нищо, просто продължи.

© Албена Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??