5 июл. 2012 г., 22:53

Ако бях 

  Поэзия » Любовная
484 1 1

 

Ако бях...

 

Ако бях цветец разцъфнал,

щях да те омая да забравиш

всички тъжни мисли за минута.

Щях да възкреся доброто утро

и деня, във който цял изтръпнал,

във косите ми ръце преплете,

вярвайки, че слънцето си стигнал.

 

Ако бях цветец разцъфнал 

и погален от дъха ти сетен,

с вятъра при мен пристигнал,

би било тъй хубаво и светло.

Нищо, че ще продължи една минута

нашата така желана среща

и след туй от мен ще си отидеш.

 

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??