И ако вярно е туй, що казват,
че друг живот след тоз ще има,
аз, вярвай, че там ще те намеря
и ще бъда твоята любима.
Ако е истина, аз, умирайки, при теб ще дойда
и точно отдясно ще стоя.
Ще протегна ръката си към твоята
и името ти гласно ще изрека.
О, само ако вярно е, душата ми свободна в този миг ще излети
и всички кътчета и хора свидни на часа ще посети.
Но само ако вярно е... ала как да разбера?
Трябва да живея, а колко ли има още, докато умра?!
© Галина Кръстева Все права защищены