Mar 27, 2010, 8:55 AM

Ако е истина 

  Poetry
726 0 0

И ако вярно е туй, що казват,

че друг живот след тоз ще има,

аз, вярвай, че там ще те намеря

и ще бъда твоята любима.

 

Ако е истина, аз, умирайки, при теб ще дойда

и точно отдясно ще стоя.

Ще протегна ръката си към твоята

и името ти гласно ще изрека.

 

О, само ако вярно е, душата ми свободна в този миг ще излети

и всички кътчета и хора свидни на часа ще посети.

Но само ако вярно е... ала как да разбера?

Трябва да живея, а колко ли има още, докато умра?!

 

 

 

 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??