19 нояб. 2019 г., 19:55

Ако имах перка на гърба 

  Поэзия » Другая
643 0 0

Ако имах перка на гърба,

на къде ли аз ще полетя?!...

Вероятно,

като Икар,

към слънцето 

ще се устремя...

Така имам нужда

от Истинска Светлина

и Истинска Топлина!

Душата ми

от студа замръзва...

Сърцето в тъмното

пътища на възел връзва...

© Diana Milanova Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »

18 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??