Nov 19, 2019, 7:55 PM

Ако имах перка на гърба 

  Poetry » Other
646 0 0

Ако имах перка на гърба,

на къде ли аз ще полетя?!...

Вероятно,

като Икар,

към слънцето 

ще се устремя...

Така имам нужда

от Истинска Светлина

и Истинска Топлина!

Душата ми

от студа замръзва...

Сърцето в тъмното

пътища на възел връзва...

© Diana Milanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??