16 апр. 2011 г., 22:01

Ако животът ми е... 

  Поэзия » Любовная
976 0 0

           Ако животът ми е лист хартия – ти си моливът, с който ще рисувам.
           Ако животът ми стих е – ти си мелодията, с която става песен.
           Ако животът ми път е  – искам с тебе да пътувам.
           Ако животът ми е нежна пролет – ти си моята есен.
           Животът ми ако е лесен,
           ще посрещам всяко утро с песен.
           Животът ми ако е труден,
           знам – ще останеш през нощта до мене буден,
           ще вдъхнеш нови сили и с усмивка
           ще застанеш рамо до рамо с мене.
           А аз ще бъда най-голяма щастливка,
           защото ще споделям всяко ново утро с тебе!

© Зорница Арие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??