11 дек. 2008 г., 23:08

Ако можех... 

  Поэзия » Любовная
635 0 0

Ако можех да върна огъня в очите ти,

бих продал душата си - ти знаеш.

Ако можех да стопля сърцето ти,

аз своето на клада бих изгорил.

Ако можех сега да бъда част от живота ти,

своя на теб аз бих подарил.

Ако можех за миг назад да върна живота си,

никога днес така не бих те загубил!

 

© Катя Делчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??