28 апр. 2013 г., 20:07

Ако не срещаме залеза 

  Поэзия » Любовная
859 0 4
 

Вятър работа е да ме докосваш с устни,

а после да стена, когато те няма.

Ако с душата си не си ме почувствал,

ако ти плюс аз е равно на двама.

 

Ако ръцете ти не са ме изгаряли,

ако в очите ми не е изписано...

Ако всеки път ми повтаряш

думи за стари любови написани.

 

Ако за теб аз съм само фантазия,

ако за мен си красива измислица.

Ако не срещаме заедно залеза,

има ли цялото чакане смисъл?

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??