Apr 28, 2013, 8:07 PM

Ако не срещаме залеза 

  Poetry » Love
865 0 4
 

Вятър работа е да ме докосваш с устни,

а после да стена, когато те няма.

Ако с душата си не си ме почувствал,

ако ти плюс аз е равно на двама.

 

Ако ръцете ти не са ме изгаряли,

ако в очите ми не е изписано...

Ако всеки път ми повтаряш

думи за стари любови написани.

 

Ако за теб аз съм само фантазия,

ако за мен си красива измислица.

Ако не срещаме заедно залеза,

има ли цялото чакане смисъл?

 

© Юлия Барашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??