6 дек. 2006 г., 16:29

aко някога... 

  Поэзия
750 0 4

Ако някога се влюбиш във друга
простено от мен да ти е,
и ако дори забравиш за мен
не се обвинявай ,а просто живей!

Гледай в очите своята нова любов,
така както гледаше мен,
целувай я нежно до изгрева,
така както целуваше мен!

Само недей да и казваш ''Обичам те''
не зашото си го казвал на мен,
не искам друга да плаче и страда
така както аз плаках и страдах за теб!

© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??