6.12.2006 г., 16:29 ч.

aко някога... 

  Поезия
749 0 4

Ако някога се влюбиш във друга
простено от мен да ти е,
и ако дори забравиш за мен
не се обвинявай ,а просто живей!

Гледай в очите своята нова любов,
така както гледаше мен,
целувай я нежно до изгрева,
така както целуваше мен!

Само недей да и казваш ''Обичам те''
не зашото си го казвал на мен,
не искам друга да плаче и страда
така както аз плаках и страдах за теб!

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??