1 авг. 2008 г., 22:55

Ако понякога 

  Поэзия » Любовная
837 0 1

       Ако понякога

Ако понякога във нощ дълбока
останеш сам и за мен се сетиш,
от прозореца си погледни високо
и с лекия вятър ще ме усетиш.
Той ще погали лицето ти нежно
и с неговия топъл полъх
ще ме почувстваш, неизбежно,
и няма да си толкова самотен!!!

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??