1.08.2008 г., 22:55 ч.

Ако понякога 

  Поезия » Любовна
828 0 1

       Ако понякога

Ако понякога във нощ дълбока
останеш сам и за мен се сетиш,
от прозореца си погледни високо
и с лекия вятър ще ме усетиш.
Той ще погали лицето ти нежно
и с неговия топъл полъх
ще ме почувстваш, неизбежно,
и няма да си толкова самотен!!!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??