18 апр. 2007 г., 01:27

Ако само :) 

  Поэзия
782 0 0
Давай да вървим
и да забравим
всичкото зад нас.
Имаме къде да спим.

Хайде да спечелим
и хорските усмивки.
Парите ни са малко,
но пък имаме фантазия.

Нека да се любим,
изгаряме калории.
Гората вика ни,
а и ние сме самотни.

Щастливо е с теб,
философско пък с мен.
Представите са точни.
И бъдещето също.

© Милан Миланов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??