18.04.2007 г., 1:27 ч.

Ако само :) 

  Поезия
820 0 0
Давай да вървим
и да забравим
всичкото зад нас.
Имаме къде да спим.

Хайде да спечелим
и хорските усмивки.
Парите ни са малко,
но пък имаме фантазия.

Нека да се любим,
изгаряме калории.
Гората вика ни,
а и ние сме самотни.

Щастливо е с теб,
философско пък с мен.
Представите са точни.
И бъдещето също.

© Милан Миланов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??