3 июн. 2010 г., 07:17

Ако си... 

  Поэзия » Любовная
827 0 11

Когато си тръгваш от мен,

не забравяй да заключиш сърцето ми.

Най-добре го вземи...То

без тебе едва ли така ще тупти.

 

Когато си тръгваш от мен -

избоди ми очите, и двете.

Да не виждат къде ще вървиш.

Да не... плачат по тебе.

 

Когато си тръгваш от мен,

ти вземи и ръцете ми, двете.

Да те топлят в самотните нощи.

Да прегръщат така, както ти и не би...

 

Когато си тръгваш от мен,

вземи ми душата, моята.

Тя не е онази бездънна кошница,

която да захвърлиш нейде встрани,

край пътя, по който ще те последвам.

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??