АКО СИ САМ
Ако си сам,
върни се там!
Където съм аз
и ти ела там!
Ако си сам,
върни се, аз ще съм там!
Където забрави ме
съвсем сама там, под дъжда!
Ако си сам
и нямаш на кого да се опреш!
Върни се назад
и спомни си коя съм аз!
Ако си сам,
върни се там!
Аз ще съм там
и ще те чакам вечно там!!!
© Любомира Христова Все права защищены