Mar 16, 2007, 7:51 PM

АКО СИ САМ 

  Poetry
676 0 0

АКО СИ САМ

 

 

Ако си сам,

върни се там!

Където съм аз

и ти ела там!

 

Ако си сам,

върни се, аз ще съм там!

Където забрави ме

съвсем сама там, под дъжда!

 

Ако си сам

и нямаш на кого да се опреш!

Върни се назад

и спомни си коя съм аз!

 

Ако си сам,

върни се там!

Аз ще съм там

и ще те чакам вечно там!!!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??