16 нояб. 2010 г., 15:17

Ако трябва да живея пак 

  Поэзия
705 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=WHAMuefOZ5s&feature=related

И нека да боли до пръсване,
нека да извира от зениците,
нека да ми се иска всичко в мене да разкъсам.
Пак бих преживяла това обичане,
пак ще се удавя във очите ти
и ще се издълбая в душата ти.
Пак. Моля те, дори насън не ме отричай!
Знаеш, че ще си бъдем вечен отпечатък.

15.11.2010г.
гр. Сан Фернандо


I will wait for you. Always.

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??