4 сент. 2008 г., 15:52  

Ако заспиш... 

  Поэзия » Эротическая
1069 0 0

 

 


     Ако заспиш във моята прегръдка,
     ще те залюлея като тихичка вълна
     и с изпусната от здрача тръпка,
     дневната ти риза ще сваля.


     Ще те вдишам със безсънни устни,
     ще посипя по плътта жаравен дъх
     и с сатена, свит в горещите ми пръсти,
     върху огъня избухнал  ще извия гръб.


     Погледът ти, потъмнял от страстно вино,
     ще крещи дълбоко в мене - пак и пак,
     докато в прегръдката ти мирно
     вихъра свлека със изтощена страст...

 

 

© Галина Пенкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??