15 янв. 2007 г., 21:19

Ако знаех само... 

  Поэзия
549 0 2
За тебе аз живея...
Непрестанно всеки
миг копнея
за онзи ден,
сякаш така далечен,
дори нереален,
в който очите ти
ще зърна...
може би и ще
те прегърна...
За тебе, непознати,
аз мечтая,
тебе чакам
и желая.

Но кога?...

Колко ли още ще чакам?
Колко още безсънни нощи
в мислите си аз ще те рисувам?
И ще те сънувам,
но без лице,
ще усещам нежно
твоите ръце,
но без да ме докосват те...

Да, бих чакала
дни и нощи,
месеци наред,
ако знаех само,
че наистина
ще дойде този ден...

© Анна Адамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Този ден ще дойде и аз като теб чакам,но след като обичаш някой,който е далеко единственото нещо е само чакането.Поздрави!!!
  • Ще дойде !
Предложения
: ??:??