5 июн. 2018 г., 02:23

Ако знаеш какво... 

  Поэзия » Любовная
660 7 9

Ако знаеш какво си ми ти…
Бликнал извор над пусто корито,
пресушило до камък чешми
и със счупени стомни покрито.

Ти си моята вяра в доброто,
и дъга над порутена църква,
разцъфтяла в небето, защото
моли Бога от тук да не тръгва.

Ако знаеш какво си ми ти…
Ти си всичко, в което не вярвах,
а разбрах, че го има! Ти…Ти!
Ти си всичко, което ми трябва!

© Деница Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??