28 янв. 2024 г., 16:25

Актриса 

  Поэзия » Другая
189 2 6

Не искам да ми давате съвети.

Не мога аз да чакам търпеливо. 
Взривявам всичко с празнични ракети
щом във ръцете си държа огниво. 

Аз нямам си спирачки на мечтите. 
Понякога забивам се в завоя.
Събуждам се когато вие спите
и хвърлям се в' вълните на прибоя. 

Такава съм във нечии представи. 
Актриса по поръчка на клиента. 
В живота не разбивам често брави, 
но влизам в ролята си на момента.

© Таня Гулериа Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Какво се крие зад маската, която хората слагат »

14 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??