Не искам да ми давате съвети.
Не мога аз да чакам търпеливо.
Взривявам всичко с празнични ракети
щом във ръцете си държа огниво.
Аз нямам си спирачки на мечтите.
Понякога забивам се в завоя.
Събуждам се когато вие спите
и хвърлям се в' вълните на прибоя.
Такава съм във нечии представи.
Актриса по поръчка на клиента.
В живота не разбивам често брави,
но влизам в ролята си на момента.
© Таня Гулериа Всички права запазени