Закотвени мигове. Фотоси.
Пазят во век любовта.
Усмивките чудни заложници
са временни. Избор. Съдба.
Албум от цветни емоции
протяга ръце. Веселба.
Да влезе в душите, накуцвайки,
да грабне парче от света.
Да пръсне омая. Привидната.
Да хлътнат невинни сърца.
Но същината, безмитната,
е дар. Приласкана съдба.
© Таня Мезева Все права защищены
Моля те, позволи ми да изкажа възхищението си и към един балгородник, знам, че няма да ми откажеш
((( )))
Бароне Фон тъ тъ тъ тъ тъ... и т.н. , какво си ми изворче само
Толкова бистро, чисто, голо, сияйно... абе, нямам думи. Възхищавам ти се на голата истина, която блика от теб!