8 апр. 2008 г., 13:46

алените ноти 

  Поэзия » Другая
520 0 0
алено червена болка
бледо синьото небе ме поглъща
думите ти отекват в съзнанието ми
песента на твоята душа
звучи с цялата нежна красота
струните на старата китара
вибрират и сякаш само те ме знаят
болката ми те разбират
и алено червена меладия за мене ще изсвирят...

© Снежана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??