8.04.2008 г., 13:46 ч.

алените ноти 

  Поезия » Друга
480 0 0
алено червена болка
бледо синьото небе ме поглъща
думите ти отекват в съзнанието ми
песента на твоята душа
звучи с цялата нежна красота
струните на старата китара
вибрират и сякаш само те ме знаят
болката ми те разбират
и алено червена меладия за мене ще изсвирят...

© Снежана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??