Apr 8, 2008, 1:46 PM

алените ноти 

  Poetry » Other
524 0 0
алено червена болка
бледо синьото небе ме поглъща
думите ти отекват в съзнанието ми
песента на твоята душа
звучи с цялата нежна красота
струните на старата китара
вибрират и сякаш само те ме знаят
болката ми те разбират
и алено червена меладия за мене ще изсвирят...

© Снежана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??