9 мая 2023 г., 21:17

Алкохол- по Маргьорит Дюрас 

  Поэзия » Философская, Другая
241 0 0

Стоя и мисля пушейки цигара

пред мен е само чашата една

бутилката отворена и стара

със вино тежко в своите недра

И самотата тегнеща в безкрая

отеква тя без звук във тишината

оставайки единствена накрая

и нея търси и ламти душата ми

Живея със бутилката една

и стига ми, не ми е тъжно сякаш

но все едно живея със смъртта

и тук стоя във ъгъла и чакам

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??