25 сент. 2021 г., 22:51  

Alligatus Sanguine 

  Поэзия » Другая
334 1 0

Ако трябва да избирам

между човека, когото обичам

и собствения ми брат –

това не е съвсем избор,

кръв от кръвта ми.

© Нина Чалъкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??