Sep 25, 2021, 10:51 PM  

Alligatus Sanguine 

  Poetry » Other
322 1 0

Ако трябва да избирам

между човека, когото обичам

и собствения ми брат –

това не е съвсем избор,

кръв от кръвта ми.

© Нина Чалъкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??