20 янв. 2013 г., 10:16

Алпинист безстрашен 

  Поэзия » Для детей
490 0 9

Ех, че пъргаво козленце!

Все по стръмнини да тича

и да скача най обича.

Нейде щом скала намери,

в миг по ней да се катери

почва и не знай умора.

Докато не стигне горе,

хич не мисли и да спира.

Силици отде намира,

без въжета и без куки

изкатерва всички чуки.

С острите копитца свои

алпинист безстрашен то е.

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??