4 авг. 2013 г., 21:20

Ама, спокойно! 

  Поэзия » Юмористическая
991 0 14

Скрибуца си каруцата, скрибуца…

Народецът от памтивека куца,

а бай ти Ганя, с чепата  копраля,

умора хич няма - все го оправя!

 

И днеска пак каруцата скрибуца,

а суша страшна е – буца до буца.

Щом воловете даже възроптаха,

какво остава пък за сиромаха?!

 

Тъй ще скрибуца пустата каруца

дорде наш Ганя всичко си изцуца.

Ама, спокойно! Дойде ли потопа,

надявам се и той  да  хвърли топа!

© Росица Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??