26 мая 2006 г., 13:05

Ами,ако 

  Поэзия
1095 0 6

Ако искаш не чети това, защото според мене няма смисъл,
дано не се сбъдне тая моя мисъл!
                ****

Ами, ако приятел те остави,
ако всеки те забрави,
ако някой името ти срича
и вече никой не те обича?
Ами, ако никой не ти обръща внимание
и се чувстваш все едно си на изгнание?
Не се притеснявай, защото за мен
ти си в ума ми всеки ден!


© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??