16 февр. 2007 г., 04:51

Амнезия 

  Поэзия
518 0 0

Косата ми е рошава,
а роклята залята с вино.
Гримът почернил е очите,
а пък кожата ми е обрината.
До мен бутилката е празна.
А на масата е бъркотия...
И в този миг поглеждам чашата,
а там - целувка от червило.
На пода купчина от дрехи,
смачкани и хвърлени небрежно.
А в ума ми куп копнежи,
за капчици червено вино...

© Ангелина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??