16.02.2007 г., 4:51 ч.

Амнезия 

  Поезия
492 0 0

Косата ми е рошава,
а роклята залята с вино.
Гримът почернил е очите,
а пък кожата ми е обрината.
До мен бутилката е празна.
А на масата е бъркотия...
И в този миг поглеждам чашата,
а там - целувка от червило.
На пода купчина от дрехи,
смачкани и хвърлени небрежно.
А в ума ми куп копнежи,
за капчици червено вино...

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??