20 июн. 2008 г., 20:11

Анаморфоза 

  Поэзия » Философская
1418 0 19
 

  Анаморфоза

 

 

 

Съдбата,

плезейки се

в даден миг,

не го приемай

за насмешка,

едва ли е

стрела отровна...

Погледнато

под ъгъл друг

ще усетиш...

Няма грешка!...

Намек

за игра

любовна!...

 

............................................

 

Анаморфоза - Неправилна рисунка, която

изглежда като правилна само при

определени условия на гледане.

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??