Анаморфоза
Съдбата,
плезейки се
в даден миг,
не го приемай
за насмешка,
едва ли е
стрела отровна...
Погледнато
под ъгъл друг
ще усетиш...
Няма грешка!...
Намек
за игра
любовна!...
............................................
Анаморфоза - Неправилна рисунка, която
изглежда като правилна само при
определени условия на гледане.
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Поздрав!