27 авг. 2019 г., 14:41

Ангел 

  Поэзия » Любовная
310 0 0

Светлина в живота си видях

от две очи чудесни, мили.

Озарен от теб тогаз бях

и изпълнен с прекрасни мисли.

 

И по пътека към луната,

където теб - ангел, съзрях,

пречистих си от кал душата,

греховните си мисли спрях.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??